Counter Strike

A Budapest Five nyerte a magyar-török rangadót, nagyon közel a rájátszás!


Hiába a Sangal hatmeccses veretlenségi szériája, torzsiék kiváló játékára nem találtak ellenszert.

Múlt héten szerdán elrajtolt a BLAST Rising E-csoportja, ezzel a Budapest Five is megkezdte szereplését a 30 ezer dollár összdíjazású versenyen. Rögtön az első mérkőzésen legyőzték a top 30-as Sinners csapatát, ezt azonban három vereség követte, így már csak a Last Chance Stage-re hagyatkozhatnak.

A torna ezen szakaszában három együttes szerepel, így a Budapest Five, a török Sangal és a román Nexus között dől el az egyetlen fennmaradó playoff spot sorsa. A csapatok körmérkőzést játszanak egymással és a legjobban szereplő ötösfogat továbbjut a nyolcaddöntőbe.

Az első találkozón a Sangal 2:1-re legyőzte a Nexust, ezt követően pedig el is dönthették volna a spot sorsát, amennyiben legyőzik a magyarokat. A MAJ3R által dirigált csapat esélyesebbnek is bizonyult, hiszen hat meccse veretlenek voltak, ráadásul a Budapest Five ellen eddig négyszer játszottak, ebből háromszor nyerni tudtak.

A mérkőzés összesített statisztikái. (Forrás: HLTV)

Torzsiék azonban rácáfoltak a papírformára és 2:0-ás győzelmet arattak, az első pályát (Mirage) 16:12-re, a másodikat (Dust2) pedig 16:10-re húzták be. A csapatot ezúttal egy egykori Defusekids és Endpoint játékos, a holland Dion “FASHR” Derksen segítette, aki Kamiont pótolta a felállásban.

Fleav – AWP 3k 1v2 clutch

Coolio – Négy frag, két másodperc alatt

A spotról döntő utolsó mérkőzés 18:30-kor kezdődik, ahol a Budapest Five és a Nexus csap majd össze. Ha a magyarok megnyernek egy pályát, akkor már biztosan bejutnak a rájátszásba, de még 0:2-es vereség esetén is van rá esély, ha jobb lesz az összesített körarányuk, mint a román csapatnak.

A Budapest Five-nak sok sikert kívánunk, bízunk benne, hogy összejön a playoff!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva