PUBG

Bravúr: hiába a brutális felhozatal, a Grindmore bejutott a PSL S9 hatodik körébe


A magyar csapat még egy győzelmet is bezsebelt, mégpedig a csoportelső FaZe Clan elleni végjátékban.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Grindmore – egyedüli talpon maradt magyar csapatként – már az ötödik körbe is bejutott a PSL Elisa Esports PUBG Spring Challenge versenyen. Boxbobék újabb megmérettetésére tegnap este került sor és a srácok ezt az akadályt is sikerrel vették, így bejutottak a top 24-be, ráadásul felső ágon folytathatják a küzdelmeket!

A verseny ötödik fordulójának 32 résztvevő vágott neki, a 24 korábbról bejutó csapathoz nyolc meghívott csatlakozott, így például a FaZe, az ENCE, az Adepts, a Liquid és a Virtus.pro. A Grindmore az előbbi három mindegyikét megkapta csoportjába, de még olyan együttesekkel is számolniuk kellett, mint a Natus Vincere vagy éppen az mForce.

A magyar csapat eredményei:

  • 1. mérkőzés: 11. hely, 1 kill (Miramar, 29:57)
  • 2. mérkőzés: 12. hely, 3 kill (Miramar, 27:33)
  • 3. mérkőzés: 16. hely, 1 kill (Miramar, 31:15)
  • 4. mérkőzés: 8. hely, 3 kill (Erangel, 30:18)
  • 5. mérkőzés: 1. hely, 5 kill (Erangel, 30:03)
  • 6. mérkőzés: 4. hely, 6 kill (Erangel, 32:12)

Miramaron nem jött ki a lépés, viszont az Erangeles meccseken elképesztő teljesítményt mutattak, így végül egy óriási comebacket hajtottak végre. A forduló félidejénél mindössze öt pontjuk volt, hiszen PP-t (Placement Point) csak a legjobb nyolc kap, így csak az öt ölésükre hagyatkozhattak.

Aztán jött Erangel, ahol mindhárom alkalommal top 8-ban zártak, összesen 15 PP-t kaptak (ebből tízet a győzelemért), emellé még 14 killt is behúztak. Összesen tehát 34 pontot szereztek, ezzel pedig a hetedik helyen zárták ezt az igen nehéz csoportot.

Íme néhány jelenet a tegnapi napról:

Mindkét csoportból a legjobb tizenkét csapat jut tovább a hatodik körbe, közülük a top 8 a felső ágon, míg a 9-12. helyezettek az alsó ágon folytatják. A másik csoport mérkőzéseire ma este kerül sor, míg a hatodik fordulót jövő héten tartják.

PSL Elisa Esports PUBG Spring Challenge összesen hét fordulóból áll, az utolsóra június elején kerül sor, 15 ezer eurós összdíjazással. A verseny a Grindmore számára május 24-én (hétfőn) folytatódik, ahol már a főtáblán való részvétel lesz a cél.

Óriási gratuláció a Grindmore csapatának és további sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva