League of Legends

Vizicsacsi és Mumus egy csapatban, két pályán nyert az OPG – Így alakult a MEB LoL második kvalifikációja


Az Orange Panther Gaming az első selejtezőben még elhasalt, most azonban kiharcolták a Final Four részvételt.

Hétvégén került megrendezésre a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság második fordulója, így vasárnap az 5 millió forintos League of Legends második nyílt selejtezője is terítékre került.

A második kvalifikáción összesen harminchét csapat vett részt, köztük több ismert együttes, így például a WSE, a KmK, a SBOJ vagy éppen az OPG. Íme az elődöntők és a döntő eredményei:

  • Wonder Stag Esports 1-0 SBOJ (BO1, elődöntő)
  • Orange Panther Gaming 1-0 KmK eSports (BO1, elődöntő)
  • Orange Panther Gaming 2-0 Wonder Stag Esports (BO3, döntő)

Ezzel a győztes Orange Panther Gaming lett a harmadik csapat, amely részvételt nyert a júniusi Final Four tornára, ahol a tavalyi Magyar Esport Bajnok Xenex Esports (korábban: eugalP maeT), illetve az első selejtezőről bejutó Team Plague mellé csatlakoztak.

Bár a Vizicsacsival a soraiban felálló Orange Panther Gaming az első kvalifikáción még elvérzett, ezúttal sikerült javítaniuk. Korábban a Team Plague elleni elődöntőben búcsúztak, most viszont végigverekedték magukat az egész mezőnyön.

Daniel “Nox” Müller, a csapat középső ösvényese nem tudott részt venni a selejtezőn, így beugró játékost alkalmaztak, mégpedig a magyar League of Legends közösség jól ismert alakja, Szépvölgyi “mumus100” Márió személyében.

A helyettesítés remekül sikerült, az Orange Panther Gaming ott lesz a verseny Final Four szakaszában. A második selejtező élő közvetítése hat óra hosszúra nyúlt, amit teljes egészében visszanézhettek a Leet Esport csatornáján, Eddie és Knaksz kommentálásával.

Kíváncsi vagy, hogy te mire lennél képes? Jelentkezz a LoL verseny utolsó selejtezőjére, amelyről ebben a cikkben mindent megtalálsz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva