Valorant

Újabb fordítás és WiLD győzelem a döntőben – Így alakult a MEB Valorant második kvalifikációja


Specimenék az első selejtezőn egy pályás előnyről bukták el a döntőt, most viszont ők álltak fel a padlóról.

Hétvégén került megrendezésre a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság második fordulója, így vasárnap az 5 millió forintos VALORANT második nyílt selejtezője is terítékre került.

második kvalifikáción összesen harminckét csapat vett részt, köztük számos ismert szervezet, így például a WiLD MultiGaming, az Illés Akadémia Spirit, a Nice Gaming, a LvLUp Esport, a Team Plague, a Lenovo Legion Honvéd vagy éppen az Arbalest. Íme a végjáték eredményei:

  • WiLD MultiGaming 13-7 LvLUp Esport (BO1, elődöntő)
  • Arbalest 13-7 Team Plague (BO1, elődöntő)
  • WiLD MultiGaming 2-1 Arbalest (BO3, döntő)

Ezzel a győztes WiLD MultiGaming lett a harmadik csapat, amely részvételt nyert a júniusi Final Four tornára, ahol a tavalyi Magyar Esport Bajnok HEET, illetve az első selejtezőről bejutó iPon Team Horizon Reapers mellé csatlakoztak.

A WiLD MultiGaming az első selejtező során éppen a döntőben vérzett el, akkor 1:0-ás vezetésről kaptak ki az iPon Team Horizon Reapers csapatától. Ezúttal ennek éppen a fordítottját láttuk, hiszen az Arbalest ellen 0:1-es hátrányból is fel tudtak állni, így végül kiharcolták a Final Four részvételt.

A második selejtező közvetítését teljes egészében visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján (itt és itt)mach0 és insect kommentálásával. Folytatás május 23-án délután, az utolsó nyílt kvalifikációval.

Kíváncsi vagy, hogy te mire lennél képes? Jelentkezz a VALORANT verseny utolsó selejtezőjére, amelyről ebben a cikkben mindent megtalálsz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva