Valorant

A HEET legyőzte a veretlen PACT-ot, elődöntőbe jutott a magyar csapat!


Nagy skalpot gyűjtöttek be Barcode-ék, így kapásból a legjobb négy közé kerültek!

Néhány napja beszámoltunk arról, hogy a HEET fontos győzelmet aratott a lengyel Illuminar Gaming ellen, így tartva életben a reményt, hogy a csoportkörből akár egyből az elődöntőbe kerüljenek. A 6800 dollár összdíjazású PLE.GG Nations Circuit múlt hétvégén az alapszakasz hetedik fordulójához érkezett.

A magyar csapat egy másik lengyel csapat, a PACT ellen játszotta utolsó mérkőzését, amely eddig veretlenül menetelt. Az eddig sem volt kérdés, hogy a HEET bejut a rájátszásba, ám az első két hely valamelyikének kiharcolása esetén, kapásból az elődöntőbe juthattak.

A mérkőzés statisztikái.

Márpedig ez sikerült is, hiszen DeadFox-ék – egy nagyon izgalmas találkozón – 2:1-re nyerni tudtak. Splitet simán hozta a HEET (13:4) és Haven-ön is már 11:3-ra vezettek, de végül a PACT kiharcolta a hosszabbítást, 15:13-as győzelmükkel pedig a decider pályát is.

Ascenten 7:5-ös lengyel előnnyel fordultak a felek, de a HEET egy nagyon magabiztos védekező oldallal lezárta a mérkőzést (13:8). A PACT ezzel elvesztette veretlenségét, a HEET pedig a második helyen zárta a csoportkört és az elődöntőben folytathatja a Nations Circuit küzdelmeit.

A csoportkör végeredménye.

Így tehát a szóban forgó mérkőzés résztvevői, a PACT és a HEET az elődöntőbe, míg a 3-6. helyezettek a negyeddöntőbe jutottak. A román Nexus Gaming és a lengyel AVEZ búcsúzik a tornától. A magyar együttes elődöntős meccsére június 5-én, azaz jövő héten szombaton kerül sor.

A HEET csapatának további sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva