PUBG

Négy ponton múlt a továbbjutás – A Grindmore alsó ágon folytatja a PSL Season 9 küzdelmeit


Az utolsó meccsen nem jött ki a lépés, de kedden még kiharcolhatják a 15 ezer eurós főversenyt!

Korábban már több alkalommal is beszámolhattunk a Grindmore sikereiről, hiszen a magyar csapat eddig a PSL Season 9 minden akadályán átverekedte magát. Legutóbb a verseny ötödik fordulójáról írtunk, akkor egy nagyon erős csoportból a hetedik helyen jutottak tovább.

Hétfőn került sor az esemény hatodik fordulójára, azon belül is a felső ági küzdelmekre, ahol már a 15 ezer euró összdíjazású főtábla volt a tét. Mindehhez a legjobb nyolc közé kellett bejutni, míg a 9-16. helyezettek a kedden rendezendő alsó ágra kerültek át.

A magyar csapat eredményei:

  • 1. mérkőzés: 9. hely, 8 kill (Miramar, 30:41)
  • 2. mérkőzés: 7. hely, 7 kill (Miramar, 30:06)
  • 3. mérkőzés: 15. hely, 2 kill (Miramar, 31:16)
  • 4. mérkőzés: 5. hely, 2 kill (Erangel, 32:47)
  • 5. mérkőzés: 4. hely, 2 kill (Erangel, 29:24)
  • 6. mérkőzés: 15. hely, 2 kill (Erangel, 28:11)

Az összecsapások közül kilóg a harmadik és a hatodik mérkőzés, amelyek mindegyikén az utolsó előtti helyen végeztek és egyaránt 2-2 killt gyűjtöttek. Szomorúan alakult még a negyedik meccs is, ahol egy óriási kavarodást követően (közte egy teamkillel) esett el a csapat, pedig a győzelem is reális lehetett volna.

Összességében így is dicséretet érdemel a Grindmore, hiszen egy nagyon erős mezőnyben az utolsó pillanatig élt a remény. Ráadásul több csapat is a hatodik meccsre kapta össze magát (így például az ENCE), akik jó teljesítményükkel a legvégén előzték be a magyar együttest.

A nyolc legjobb csapat kvalifikált a júniusi főversenyre, míg a többiek alsó ágon folytathatják. Utóbbira kedden este kerül sor, további nyolc csapat részvételével, és onnan is a top 8 jut tovább a főtáblára.

Bízzunk benne, hogy összejön a cél!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva