League of Legends

Kína > Dél-Korea – A Royal Never Give Up nyerte az MSI 2021 rendkívül fordulatos döntőjét!


Az RNG óriási izgalmak közepette, öt mérkőzésen múlta felül a DWG KIA csapatát.

Vasárnap került megrendezésre az idei Mid-Season Invitational (MSI) fináléja, amit a kínai Royal Never Give Up és a dél-koreai DWG KIA játszott. Mindkét csapat magabiztosan és teljesen megérdemelten jutott el a döntőig, ahol végül az RNG egy hatalmas meccsen, 3:2 arányban tudott győzni.

Beutazási korlátozások miatt a vietnámi GAM Esports nem tudott részt venni az izlandi eseményen, ami így végül tizenegy csapattal indult útjára. Az RNG a háromfős, “csonka” A-csoportba került, ahol nyolc győzelemmel zárt. A DWG KIA a C-csoportban vitézkedett, öt győzelem és egy vereség lett a mérlegük.

A Stage 2 során a DWG KIA lett a csoportelső (8 győzelem, 2 vereség), míg az RNG a második helyen zárt (7 győzelem, 3 vereség). Az elődöntőben a kínaiak 3:1-re verték a PSG Talon-t, miközben a koreaiak 3:2-re nyertek a MAD Lions ellen.

A verseny legnépszerűbb hősei.

A finálé parádésan alakult, a két csapat felváltva nyerte a meccseket, végül pedig a Royal Never Give Up diadalmaskodott. Az esemény legértékesebb játékosának (MVP) az RNG 20 éves ADC-jét, GALA-t választották.

A győztes RNG csapata 75 ezer dollárral, míg a második helyezett DWG KIA 50 ezer dollárral lett gazdagabb. A verseny nézettségi rekordja majdnem elérte a kétmilliót (1,839,876), amit – nem meglepő módon – a döntőben hoztak össze a nézők. A mérkőzéseket átlagosan 711,465 fő kísérte figyelemmel.

Ti követtétek a versenyt?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva