Counter Strike

Az év meglepetése – Az Akuma kivégezte a NAVI-t, s1mple élete legrosszabb meccsét produkálta


A világranglista 47. helyezettje könnyedén nyert, s1mple soha nem játszott ilyen rosszul.

Felső ági negyeddöntőket rendeztek tegnap az EPIC League CIS küzdelmei során, így többek között a Natus Vincere is pályára lépett. Ellenfelük az ukrán Akuma volt, amely óriási meglepetésre, nagyon könnyedén meg is nyerte a találkozót, ezzel SENSEi-ék alsó ágra küldték a világon jelenleg második legjobbként számontartott NAVI csapatát.

Az eredmény valósággal sokkolta a CS:GO közösséget, hiszen papíron óriási a különbség a két csapat között. Ráadásul a győzelmen még csak izgulnia sem kellett az Akuma játékosoknak, az első pályán 16:2-re, a másodikon 16:10-re tudtak nyerni.

S1mple élete legrosszabb meccsén van túl, ugyanis Mirage-on öt öléssel és tizenhat halállal zárt, ami 0.20-as HLTV ratingre volt elég. Az ukrán szupersztár eddig 1363 hivatalos találkozót játszott és csak egyszer végzett kisebb ratinggel.

A szóban forgó találkozóra több mint hat éve került sor, a Fragbite Masters Season 4 során, még a FlipSid3 színeiben. Az LGB elleni BO3-as mérkőzés egyik pályáját 0.19-es értékeléssel zárta, de a másik két pályán 30, illetve 24 killig jutott. Emellett a két verseny és a két ellenfél sem hasonlítható össze, így kijelenthetjük, hogy s1mple tegnap átesett karrierje legrosszabb mérkőzésén.

A Natus Vincere szerdán este 19 órakor már az életben maradásért küzd, mégpedig a világranglistán tizenhatodik orosz forZe ellen. Ha kikapnak, akkor csak a 7-8. helyen zárják az idei év első RMR versenyét, de még győzelem esetén is nagyon hosszú az út a döntőig.

Vajon mi állhat a NAVI rossz teljesítményének hátterében?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva