Counter Strike

Győzelemmel debütált a Budapest Five új felállása – Simán nyertek GeT_RiGhT-ék ellen!


Új játékos, brutális fleav, több mint 1000 néző - Óriási érdeklődés övezte a Budapest Five meccsét, amit a srácok sikeresen be is húztak!

Nemrég írtunk arról, hogy Torzsás “torzsi” Ádámot kivásárolták a Budapest Five együtteséből, így a mai ESEA Advanced mérkőzésen már be is mutatkozott a magyar csapat új felállása. A Leet Esport által közvetített meccset a Budapest Five nyerte 16:9-re, azaz továbbra is hibátlanok a jelenlegi ESEA szezonban.

Dion “FASHR” Derksen már ismerős lehet a BP5 elmúlt néhány találkozójáról, a 25 éves holland játékos Kamion helyére érkezett és a BLAST Rising-on láthattuk először. Mellé ötödikként a 23 éves bolgár Martin “mar” Kuyumdjiev csatlakozott, aki elsősorban az egykori FATE és a jelenleg 26. helyezett Fiend csapatából lehet ismerős.

A mérkőzés statisztikái. (Forrás: ESEA)

A Budapest Five az ESEA S37 harmadik fordulójában a svéd Lilmix ellen játszott, ahol ezúttal is a Major-győztes GeT_RiGhT szerepelt ötödikként. Sem a többnyire már csak streamerként és beugróként tevékenykedő legenda, sem a többiek nem bírták felvenni a lépést, így végül a Budapest Five harmadik győzelmét is bezsebelte.

A magyar többségű csapatból senki sem lógott ki lefelé, mindenki alaposan odatette magát, de közülük is kiemelkedik fleav, aki egészen elképesztően játszott és végül a 30 frages mérföldkövet is átlépte. Gratulálunk a Budapest Five-nak és találkozunk a legközelebbi ESEA meccsükön, amit ugyancsak a Leet Esport csatornáján követhettek majd!

További sok sikert kívánunk!

Borítókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva