Counter Strike

“Szeretnénk ezzel az ötössel maradni, de ez sok tényezőtől függ” – Budapest Five coolio


Coolio-nál érdeklődtünk az új felállást illetően, ő pedig készséggel válaszolt kérdéseinkre.

Május utolsó napján bombaként robbant a hír, hogy torzsit kivásárolták a Budapest Five csapatából, nemzetközi csapatban folytatja pályafutását. Ebből következik, hogy a magyar szervezetnek is új játékos után kellett néznie, amit tovább nehezít, hogy az elmúlt időben még az ötödik tag pozíciója sem számított stabilnak.

Utóbbi tekintetében négy játékost is láthattunk már, így bodito, kolor, Kamion, illetve Dion”FASHR” Derksen is szerepelt a csapatban. Egyelőre úgy tűnik, hogy a 25 éves hollanddal állapodnak meg, míg torzsi helyére a bolgár Martin “mar” Kuyumdjiev érkezhet.

Az új felállás debütálása sikeresnek bizonyult, hiszen hétfőn a GeT_RiGhT nevével is fémjelzett Lilmix ellen tudtak nyerni. Ezt követően kedden a rutinos játékosokkal (bondik, jR, DiMKE, dav, Impulse) felálló ONYX ellen folytatták, ahol kétszeres hosszabbításban, 22:18-ra szenvedtek vereséget.

A Budapest Five – ONYX mérkőzés statisztikái. (Forrás: ESEA)

Még a mérkőzést megelőzően a Budapest Five egyik játékosánál, coolio-nál érdeklődtünk az új lineup-pal kapcsolatban, amelyről a következőket írta:

“Szerencsére már nagyjából egy hete gyakorlunk és eléggé fel tudtunk készülni Dust2-re (ott játszottak a Lilmix ellen – a szerk.), ezt pedig a mérkőzésen is bizonyítani tudtuk. Szeretnénk ezzel az ötössel maradni, de természetesen ez sok tényezőtől függ még. Jelenleg kory az entry fragger, FASHR a second entry, fleav az AWP-s, mar a lurker, míg én vagyok a support és az irányító.”

Emellett torzsitól is megtudakoltuk, hogy mikorra várható új csapatának bejelentése, állítása szerint egy-két héten belül erre is fény derül majd.

A Budapest Five ma ismét képernyőre kerül a Leet Esport csatornáján, hiszen egy újabb ESEA Advanced mérkőzést játszanak. Az ellenfél a német TouchTheCrown lesz, mégpedig Nuke-on, este 20 órától. A felvezetőműsor már 19:30-kor indul, érdemes lesz bekapcsolódni!

Szeretettel várunk mindenkit, ott találkozunk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva