Counter Strike

Két magyar érdekeltséggel és a Leet Esport közvetítésével érkezik az Absolute Masters Summer


A Budapest Five és a kolor nevével fémjelzett Cowana is képernyőre kerül, érdemes lesz követni a Leet Esport adásait!

A mai napon magyar nyelvű közvetítéssel indul útjára az Absolute Masters Summer, egy hét napon át tartó, 7000 euró összdíjazású nemzetközi CS:GO verseny, amelyre a Budapest Five és a Cowana Gaming is meghívást kapott.

A versenyen összesen tizenhat csapat vesz részt, köztük a szlovák/cseh eSuba, a román Nexus Gaming, a dán AGF Esport és az orosz Team Unique – csak hogy néhányat említsünk a magyar érdekeltségeken kívül.

A résztvevők négy darab négyes csoportba osztották be: a Budapest Five a B-csoportba, míg a Cowana Gaming a C-csoportba került. Előbbinek két dán és egy orosz ellenfele lesz, míg kolorék egy német és egy orosz csapattal, illetve egy facecrack nevével fémjelzett vegyesválogatottal vannak egy csoportban.

Íme a csoportbeosztás.

A csoportkörben végig BO1-es formátum lesz, a nyitómeccseket egy győztesek/vesztesek párharca, illetve egy tiebreaker összecsapás követ. Minden csoportból az első két helyezett bejut a playoff-ba, ahol egyenes ági rendszerben, BO3-ban mérkőznek meg.

A Budapest Five a dán Masonic ellen, június 8-án, 13 órakor játssza első mérkőzését, míg a Cowana Gaming nyitókörös ellenfele a selectah lesz, június 10-én, 15 órakor. A Leet Esport csapata a verseny egészét élőben közvetíti, kezdés hétfőn délután 15 órakor.

Találkozunk a Twitch-csatornánkon, szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva