Valorant

Izgalmas mérkőzések, HEET és WiLD továbbjutás – Így alakult a VALORANT Final Four első játéknapja


Habár mindkét összecsapás két pályás lett, panaszra így sem lehetett okunk, hiszen szoros meccseket és még hosszabbítást is láttunk.

Hétvégén mindhárom csapatjátékban elstartolt a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos VALORANT verseny első fordulója vasárnap került terítékre, és mindkét mérkőzés komoly izgalmakat tartogatott.

Az első játéknap eredményei:

  • HEET 2-0 iPon Team Horizon Reapers (BO3, felső ági elődöntő)
  • WiLD MultiGaming 2-0 Budapest Five (BO3, felső ági elődöntő)

Ugyan mindkét mérkőzés 2:0-ás eredménnyel ért véget, a csapatok által mutatott játékra panaszra nem lehetett okunk. Az immáron hivatalosan is specimennel játszó HEET előbb hosszabbításban 14:12-re, majd pedig 13:5-re, míg a WiLD MultiGaming 13:9-re, illetve 13:7-re nyert a két pályán.

A VALORANT Final Four első játéknapját visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján, Doki és mach0 kommentálásának, illetve orobeRto és Zsokker elemzésének kíséretében.

A következő játéknap párosításai:

  • HEET – WiLD MultiGaming (BO3)
  • iPon Team Horizon Reapers – Budapest Five (BO3)

A Final Four torna június 13-án, vasárnap tovább folytatódik, mégpedig a fentebb látható módon, egy felső ági döntővel és egy alsó ági mérkőzéssel. A versenyt a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek. Ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Találkozunk vasárnap 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva