Counter Strike

Megvan a hivatalos negyedik a Budapest Five-nál, ma pedig az Absolute Masters is megkezdődik számukra!


A magyar többségű csapat megkezdi szereplését a 7000 eurós tornán, találkozunk 13 órakor a Leet Esport csatornáján!

A tegnapi napon útjára indult az Absolute Masters Summer, egy 7000 euró összdíjazású nemzetközi CS:GO verseny, amelyre a Budapest Five és a kolor nevével fémjelzett cowana Gaming is meghívást kapott. Az esemény egészét a Leet Esport csatornáján élőben követhetitek!

Már a nyitónapon is komoly érdeklődést mutattatok az esemény iránt, hiszen a hatórás adást átlagosan 400-an néztétek, de akadt, hogy egyidejűleg 585-en is követtétek a történéseket. Mindezt úgy, hogy magyar érdekeltséget nem láthattunk, ám a mai napon ez változik, hiszen a Budapest Five számára is megkezdődik a verseny.

A Budapest Five a B-csoportban szerepel, az orosz AVE, a dán AGF Esport és a szintén dán Masonic együtteseivel. Fleavék első ellenfele a Masonic lesz, a mérkőzés délután 13 órakor kezdődik. Ezt követően a két összecsapás nyertesei és vesztesei találkoznak, az első két helyezett pedig bejut a rájátszásba.

A szervezet időközben hivatalosan is bejelentette negyedik játékosát, így a 25 éves holland Dion “FASHR” Derksen ma már teljes értékű csapattagként léphet pályára. A bolgár Martin “mar” Kuyumdjiev egyelőre még próbaidőn van. A Budapest Five csapatának sok sikert kívánunk!

Találkozunk 13 órakor a Twitch-csatornánkon, szeretettel várunk mindenkit!

Borítókép: Budapest Five

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva