League of Legends

“Mindent megteszünk azért, hogy ott legyünk a világbajnokságon” – Cloud9 Perkz


Meglett a Cloud9 első győzelme a Summer Split-ben, Perkz pedig egy interjút is adott.

Múlt héten pénteken elstartolt az LCS Summer 2021 csoportköre, a Cloud9 pedig óriási meglepetésre kikapott a Golden Guardians csapatától. Ezt másnap egy újabb vereség követte a 100 Thieves ellen, így vasárnap egy nagyon fontos meccs következett a Liquid ellen.

Végül ezt sikerült behúzniuk, így továbbra is a második helyen állnak, de ebben nagy szerepet játszik az, hogy – az előző szezonokkal ellentétben – a csapatok áthozták a győzelmeiket/vereségeiket a Spring Split-ből.

Perkz 2020 novemberében csatlakozott a Cloud9 csapatához.

A Cloud9 mérlege így 14/7-re módosult, a csapat sztárja, Luka “Perkz” Perkovic pedig a Dexertónak adott interjút az elmúlt időszakkal és a jelenlegi célokkal kapcsolatban.

“Nagyon fontos volt, hogy győzelemmel zárjuk a hetet. Azt gondolom, hogy a nyári szakaszban ez volt a legfontosabb meccsünk. De az is lehet, hogy az egész esztendőben. Ha 0-3-mal folytattuk volna Calvinnel (K1ng, a csapat új bot lanere, aki május 29-én érkezett – a szerk.), az nagyon szomorú lett volna, pláne úgy, hogy nem rajta is múlt”.

“Csak két napot tudtunk gyakorolni és őszinte leszek, azt sem tudjuk, hogy az új patch fényében mi a jelenlegi meta.” – folytatta a horvát mid laner. Állítása szerint több olyan hős is van, aki zöld lámpát kaphat a frissítés után, így például Ezreal, Kog’Maw, Lulu, Karma, Viego és Gwen is.

A 22 éves horvát játékos, még a G2 Esports színeiben.

“Van kilenc hetünk, úgyhogy nincs ok a pánikra. Nem várom el, hogy minden meccsünket megnyerjük, ez a G2-nál sem volt másképp. Jelenleg az a feladatunk, hogy felvegyük a ritmust és alkalmazkodjunk az új metához. Most így fog eltelni három-négy hét, aztán szépen, lassan rágyúrhatunk a világbajnokságra is”.

Perkz ígéretet tett a szurkolóknak, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy kijussanak a világbajnokságra, ha ez nem jön össze, azt katasztrófaként fogná fel. Viccesen hozzátette, hogy azért 100%-osan nem merne megesküdni, hiszen jelenleg még az amerikai csapatok ellen is hadilábon állnak.

Ti hogy látjátok a Cloud9 jelenlegi felállását? Képesek lesznek kijutni a világbajnokságra? Na és vajon az LCS-ben hogy végeznek majd? Írjátok meg véleményeteket kommentben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva