Counter Strike

Három pályás BP5-BEE rangadó és PTE PEAC bravúr – Így alakult a CS:GO Final Four első játéknapja


Pikáns összecsapás a Budapest Five és a BEE között, illetve egy meglepetés győzelem a PTE PEAC részéről.

Hétvégén mindhárom csapatjátékban elstartolt a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos CS:GO verseny első fordulója pénteken került terítékre, és mindkét mérkőzés komoly izgalmakat tartogatott.

Az első játéknap eredményei:

  • PTE PEAC 2:0 Lenovo Legion Honvéd (BO3, felső ági elődöntő)
  • Budapest Five 2:1 Békéscsabai E-Sport Egyesület (BO3, felső ági elődöntő)

Az első összecsapás egy két pályás találkozót hozott, ahol a PTE PEAC 16:13-ra, illetve 16:8-ra nyert a két pályán, ezzel 2:0-ra meglepte a Lenovo Legion Honvéd csapatát.

Az immáron hivatalosan is FASHR-rel játszó Budapest Five az első pályát simán, 16:4-re hozta, ám a BEE egy 16:7-es Dust2 győzelemmel egyenlíteni tudott. Végül aztán Vertigón kijött a különbség, a Budapest Five 16:10-re behúzta a pályát, ezzel pedig 2:1-re a mérkőzést is.

A CS:GO Final Four első játéknapját visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján, Benccce és mach0 kommentálásának, illetve KODIAK és orobeRto elemzésének kíséretében.

A következő játéknap párosításai:

  • Budapest Five – PTE PEAC (BO3)
  • Békéscsabai E-Sport Egyesület – Lenovo Legion Honvéd (BO3)

A Final Four torna június 11-én, pénteken tovább folytatódik, mégpedig a fentebb látható módon, egy felső ági döntővel és egy alsó ági mérkőzéssel. A versenyt a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek. Ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Találkozunk pénteken 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva