League of Legends

Napi cuki: a Magyar Esport Kupa LoL versenyére egy váratlan vendég is bepillantott


Az aranyos pillanatnak köszönhetően még a chaten hadakozó nézők is mosolyszünetet tartottak egy kis időre.

Szombaton elstartolt az NGES által szervezett Magyar Esport Kupa LoL versenyének Final Four szakasza, az első játéknapjáról ebben a cikkben számoltunk be. Az első mérkőzést a Wonder Stag Esports és a Xenex Esports játszotta volna, ám utóbbinál problémák merültek fel, így végül a WSE játék nélkül továbbjutott.

A hosszas várakozás alatt sokat láthattuk a játékosok webkameráját, ennek köszönhetően arról sem maradtunk le, hogy egy meglepetésvendég is képernyőre került. Éppen úgy, mint nemrégiben CS:GO-ban, egy Major kvalifikációs versenyen, amit errefelé tudtok megnézni.

Az aranyos pillanatot a Wonder Stag Esports support játékosának, Desperate-nek, illetve családtagjának köszönhetjük. A Xenex Esports körüli történések nagy port kavartak a chaten, de a fenti momentumnak köszönhetően a “hadviselő felek” is mosolyszünetet tartottak, még ha csak egy rövid időre is.

A játéknap másik mérkőzését az Orange Panther Gaming nyerte, miután hátrányból 2:1-re fordítottak a Team Plague ellen. A következő fordulóra június 12-én, szombaton kerül sor, a versenyt pedig a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva