Counter Strike

Erről van szó! – A cowana Gaming bejutott az Absolute Masters rájátszásába


Kolor és csapata meccspontokat hárított, majd megnyerték a hosszabbítást és még a decider meccset is behúzták.

Hétfőn indult útjára az Absolute Masters Summer, egy egyhetes nemzetközi megmérettetés, amelyre a Budapest Five és a cowana Gaming is meghívást kapott. A Leet Esport által közvetített 7000 eurós versenyen a Budapest Five már korábban búcsúzott, ám a tegnapi napon még bízhattunk a cowana sikerében.

Kolor és csapata a selectah! ellen játszotta a nyitómeccset, amit 16:9-re elvesztettek Infernón. Ezt követően az orosz PogChamp ellen már az életben maradásért játszottak, ráadásul 13:15-nél két meccspontot is hárítaniuk kellett. Miután ez sikerült, a hosszabbításban 19:17-re nyertek, ezzel kiharcolták a decider összecsapást.

Érkezhetett ismét a selectah!, ezúttal Overpass-on, a mérkőzés pedig végig rettentően szoros volt. Ha csak egy nüansznyival is, de végül a cowana bizonyult jobbnak, 16:14-re felülkerekedtek, ezzel bejutottak a playoffba.

A rájátszás ágrajza.

Pénteken az Absolute Masters már a rájátszással érkezik, ahol a kolor nevével fémjelzett cowana Gaming a B-csoport győztese, a négy orosszal és egy azerivel felálló AVE ellen játszik majd, ezúttal BO3-ban. Győzelem esetén az ukrán The Incas vagy a dán AGF Esport jelentené a következő akadályt.

A cowana csapatának sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva