Valorant

Ezt ki bírja követni? – Óriási mozgolódások a profi VALORANT mezőnyében


Több nagy csapat is változtat felállásán, a Heretics kapásból négyet cserél, ezzel búcsút inthet a VCT pontjainak.

Május 30-án ért véget az izlandi VCT: Stage 2 Masters, mégpedig az amerikai Sentinels győzelmével. A versenyt követően azonnal megindultak az átigazolások, a csapatok már a berlini Mastersre és az azt megelőző selejtezősorozatra készülnek. Nézzük, hogy mi történt eddig júniusban!

Sentinels TenZ

Rögtön a hónap első napján egy komoly transzfer látott napvilágot, hiszen a korábban csak kikölcsönzött Tyson “TenZ” Ngo véglegesen aláírt a Sentinels csapatánál, otthagyva ezzel a Cloud9 szervezetét. Mindez annak fényében nem meglepő, hogy közösen behúzták az izlandi versenyt, továbbá Jay “sinatraa” Won hathónapos eltiltását tölti.

Cserélgetések a G2 Esports, a Heretics és az Acend között

Első körben a G2 Esports megszerezte magának Luis “koldamenta” Aranguren Herrerót az Acend-től, cserébe ők odaadták Aleksander “zeek” Zygmunt játékjogát.

Ezt követően a G2 Esports megvált Ardis “ardiis” Svarenieks és Patryk “paTiTek” Fabrowski duójától, majd két nappal később mindkét játékos csatlakozott a Heretics-hez.

Ahhoz, hogy ardiis és paTiTek csatlakozni tudjon, a Heretics-nek meg kellett válnia két játékosától. Választásuk Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas és Auni “AvovA” Chahade párosára esett, és lássatok csodát, ők ketten a G2 Esports-hoz vándoroltak át.

Időközben a Heretics megszerezte magának a cseh Ondřej “MONSTEERR” Petrů-t, aki az LDN UTD együttesétől érkezett. Mivel egy játékos még mindig hiányzott a felállásból, így néhány nappal később jött is az újabb hír: a szervezet leigazolta a német Felix “al0rante” Brandl-t, ő korábban a Volvo Peek színeiben játszott.

Mivel Christian “lowel” Garcia Antoranon kívül mindenkit lecserélt a Heretics, így a gyűjtött VCT pontoknak is búcsút inthetnek.

Egyébként ha elsőre nem világos, hogy mi is történik a három szervezet háza táján, ne aggódjatok, nem vagytok egyedül. Na de vajon melyik csapat lesz a legerősebb a fentiek közül?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva