Gaming

Az összefogás ereje – A gaming és e-sport világ is egy emberként imádkozott Christian Eriksen életéért


A dán labdarúgó összeesett a pályán, az életéért küzdöttek, ami természetesen a gaming és esport világot is alaposan megrázta.

Minden bizonnyal még a labdarúgást nem kedvelők is azonnal belefutottak a hírbe, hogy egészen elképesztő jelenetek zajlottak le a labdarúgó Európa-bajnokságon, a Dánia-Finnország mérkőzésen.

A találkozó 42. percében Christian Eriksen egy ártatlan szituációt követően összeesett a pályán, a dán középpályást mentősöknek kellett újraéleszteni. Életéért hosszú percekig küzdöttek, közel negyedóráig ápolták, defibrillátort is alkalmaztak.

Az orvosok végül sikerrel jártak, a 29 éves játékost stabil állapotban vitték le a pályáról, eszméleténél volt. Később hivatalos közleményben is jelezték, hogy ,,lélegzik, ébren van és beszél”.

Természetesen a hír alaposan megrázta a gaming és e-sport világot is, a csapatok, játékosok, edzők, kommentátorok, újságírók, menedzserek egy emberként imádkoztak Eriksen életéért. A teljesség igénye nélkül íme néhány poszt, ami bizonyítja az összefogás nagyságát és erejét:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva