Valorant

Az iTHR kiejtette a BP Five-ot, a HEET bejutott a döntőbe – Így alakult a VALORANT Final Four második játéknapja


Tigene és csapata könnyedén nyert, viszont a HEET-WiLD rangadó mindkét pályája hosszabbításba torkollt.

Hétvégén tovább folytatódott a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos VALORANT verseny második fordulója vasárnap került terítékre, ahol egy laza győzelmet és egy rettentően szoros mérkőzést követhettünk figyelemmel a Leet Esport csatornáján.

A második játéknap eredményei:

  • iPon Team Horizon Reapers 2-0 Budapest Five (BO3, alsó ági elődöntő)
  • HEET 2-0 WiLD MultiGaming (BO3, felső ági döntő)

Ugyan mindkét mérkőzés 2:0-ás eredménnyel ért véget, mégis a két találkozó között óriási különbség mutatkozott. Az iPon THR simán, 13:2 és 13:6 arányban győzött, míg a HEET mindkét pályát hosszabbításban, egyaránt 14:12-re tudta megnyerni.

A VALORANT Final Four második játéknapját visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján, Doki és mach0 kommentálásának, illetve orobeRto és insect elemzésének kíséretében.

A fennmaradó két mérkőzés párosításai:

  • iPon Team Horizon Reapers – WiLD MultiGaming (BO5, alsó ági döntő)
  • HEET – iPon THR / WiLD (BO5, nagydöntő)

A Final Four torna június 20-án, vasárnap tovább folytatódik, mégpedig egy BO5-ös alsó ági döntővel. A tét a kiesés elkerülése, illetve a HEET elleni nagydöntő kiharcolása lesz, utóbbira június 27-én, szintén vasárnap kerül majd sor.

A versenyt a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Találkozunk vasárnap 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva