League of Legends

Könyörtelen Misfits, gyötrődő SK Gaming – Lezajlott az LEC Summer Split első hétvégéje


Kobbe és csapata egyedüliként maradt veretlen, a Vitality, a fnatic és az SK ellen is nyerni tudtak. Na de vajon meddig tart ki a lendület?

A napokban útjára indult az LEC Summer Split idei felvonása, az eseményről, illetve öt reflektorfényben levő játékosról ebben a cikkben írtunk részletesebben. A tíz együttes túl van az első játékhéten, ahol izgalmakból és meglepetésekből sem szenvedtünk hiányt.

Minden csapat három mérkőzést játszott, ezt követően egy veretlen (Misfits Gaming) és egy nyeretlen (SK Gaming) ötösfogat maradt. A forduló hőse minden kétséget kizáróan a Misfits 18 éves francia midlanere, Vetheo volt, aki csapata mindhárom győzelme során MVP-ig jutott.

Az első játékhét eredményei.

Ezen a héten mindenki kétszer kerül terítékre, előbb szombaton, majd pedig vasárnap. A hivatalos, angol nyelvű közvetítést Twitchen és Youtube-on is követni tudjátok.

A League of Legends European Championship, azaz a LEC nyári felvonása, a Summer Split csoportköre június 11-től egészen augusztus 1-ig tart. Ezt a BO5-ös formátumú double-elimination rájátszás követi, ahol eldől, hogy melyik három csapat mehet a kínai világbajnokságra.

Szerintetek melyik lesz ez a három együttes?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva