Counter Strike

A Budapest Five esélyt sem hagyott, koryék simán nyertek az FTW ellen


A Budapest Five CS:GO-ban már letudta feladatát, este jöhet a folytatás a futballpályán!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Budapest Five kijutott a Spring Sweet Spring #3 csoportköréből, következő megméretettésükre a verseny második szakaszában, svájci rendszerben kerül sor.

Első mérkőzésüket hétfőn játszották a svéd Galaxy Racer ellen, ahol mindkét pályát tetemes előnyből bukták el. Mirage-on 10:4-re és 13:8-ra is vezettek, de végül 16:14-re alulmaradtak. Ezt követően Vertigo jött, ahol 10:3-as vezetést követően, zsinórban elbuktak 11 kört, s bár a végén betámadtak néhányat, ez is 16:14-es vereséggel zárult.

Második ellenfelükkel, a portugál FTW-vel kedden kora délután csaptak össze, mégpedig Mirage-on és Nuke-on. A Budapest Five lehengerlő teljesítményt mutatott, mindkét pályán 16:5-re nyert, ezzel 1:1-re módosította mérlegét. A találkozó legjobbjának kory bizonyult, aki 46 fragig, 115-ös ADR-ig és 1.82-es összesített ratingig jutott.

A Budapest Five – FTW mérkőzés statisztikái.

A regionális svájci rendszerben tizenhat csapat méri össze erejét, a legjobb nyolc pedig továbbjut egy újabb svájci rendszeres fordulóba. Ekkor már nyolc meghívott is csatlakozik a többiekhez, a tét pedig az egyenes ági rájátszás lesz.

Relog Media által szervezett és a GRID által szponzorált eseményen 100 ezer dolláros összdíjazás van, emellett a győztes csapat ott lehet a LAN Sweet LAN rendezvényen. A Budapest Five legközelebb szerdán játszik, amikor egy szintén 1:1-es mérleggel rendelkező együttessel csapnak majd össze.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva