Counter Strike

Hivatalos: olofmeister visszatér a FaZe Clan aktív felállásába


Nemcsak beugróként, hanem ismét teljes értékű tagként segíti a csapatot.

Olof “olofmeister” Kajbjer már többször is inaktivitásba burkolózott, sőt már a visszavonulását is pedzegette, ám most mégis visszatér a FaZe Clan aktív felállásába. Ráadásul mindezt nemcsak beugróként teszi, hanem egyelőre ő lesz a fix ötödik játékos.

A hírt a FaZe kanadai játékosa, Russel “Twistzz” Van Dulken jelentette be egy Dot Esports-nak adott interjúban. Olofmeister már a BLAST Premier Spring Final során debütál, azaz szerdán, a Natus Vincere elleni mérkőzésen már láthatjuk is játszani.

,,Minden kétséget kizáróan, ő a legokosabb játékos, akivel valaha együtt játszottam. Szerintem a legjobb döntést hoztuk azzal, hogy őt vettük vissza a csapatba, hiszen minden idők egyik legjobbjáról beszélünk, aki még mindig eltökélt a játék iránt.” – nyilatkozta Twistzz a Dot Esports-nak.

A 29 éves svéd veterán a brazil Marcelo “coldzera” David helyére érkezik a felállásba, aki június elején távozott, miután sorozatosan rossz eredményeket értek el a csapattal. A FaZe Clan hónapok óta komoly mélyrepülésben van, jelenleg a világranglista 33. helyén tanyáznak.

A FaZe felállása a következőre módosul:

Norway Håvard “⁠rain⁠ Nygaard
Latvia Helvijs “⁠broky⁠ Saukants
Canada Russel “⁠Twistzz⁠ Van Dulken
Denmark Finn “⁠karrigan⁠ Andersen
Sweden Olof “⁠olofmeister⁠ Kajbjer
Sweden Robert “⁠RobbaN⁠ Dahlström (edző)

Nektek mi a véleményetek olofmeister visszatéréséről?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva