PUBG

A Grindmore és a Smiley Guys is bejutott a DRGN Amateur League főtáblájára


Remek szereplésüknek köszönhetően nincs szükség újabb fordulóra, mindkét magyar csapat kapásból a főversenyre jutott be!

Kedden a magyar együttesek számára befejeződött a DRGN Amateur League Season 4 EMEA kvalifikációja, miután a Grindmore és a Smiley Guys is bebiztosította helyét a verseny főtábláján.

A június 8-án rendezett RO64 fordulóban három magyar csapat vett részt, közülük a Feed the Beast a kilencedik helyen zárt, ezzel kiesett. A Smiley Guys az ötödik helyen, a Grindmore pedig hatodikként jutott tovább a legjobb 32 közé, amelyre június 9-én és 15-én került sor.

A magyarok mindegyike az A-csoportba került, ahol hat mérkőzést követően az első két helyet foglalták el. Tegnap újabb hat meccset játszottak a csapatok, amelyek közül a legjobb négy kapásból a főversenyre juthatott be. Ez mindkét négyesfogatnak sikerült, a Grindmore harmadikként, a Smiley Guys negyedikként kvalifikált!

Az A-csoport végeredménye.

Az esemény lebonyolítása:

  • RO64 (június 8): BO6, négy csoport, 8-8 csapat jut tovább
  • RO32 (június 9 és 15): BO12, két csoport, 8 csapat a főtáblára, 8 pedig az RO16-ba jut
  • RO16 (június 21 és 22): BO12, egy csoport, 8 csapat bejut a főtáblára
  • Amateur League (június 28, illetve július 1 és 2): BO18, tizenhat csapat

Így tehát a következő magyar érdekeltségű játéknapra június 28-án, hétfőn kerül sor, amikor elstartol az 1150 euró összdíjazású DRGN Amateur League Season 4 főtáblás szakasza. Bízzunk benne, hogy BOXBOB-ék és iWasProblem-ék is jól fognak szerepelni!

Sok sikert kívánunk mindkét csapatnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva