League of Legends

Döntőben az Orange Panther Gaming, kiesett a Xenex Esports – Így alakult a LoL Final Four második játéknapja


A Team Plague könnyedén győzött, míg az Orange Panther Gaming három pályás mérkőzésen múlta felül a WSE ötösét!

Hétvégén tovább folytatódott a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos League of Legends verseny második fordulója szombaton került terítékre, amikor szoros és izgalmas mérkőzéseket követhettünk figyelemmel a Leet Esport csatornáján.

A második játéknap eredményei:

  • Team Plague 2-0 Xenex Esports (BO3, alsó ági elődöntő)
  • Orange Panther Gaming 2-1 Wonder Stag Esports (BO3, felső ági döntő)

A Team Plague ötöse az első mérkőzést könnyedén, 19:5-ös killaránnyal, a másodikat pedig komoly izgalmak közepette tudták megnyerni. A második összecsapás még több izgalmat és még egy harmadik pályát is tartogatott, amit végül az Orange Panther Gaming húzott be, ezáltal a nagydöntőt is sikerült kiharcolniuk.

A League of Legends Final Four második játéknapját visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján, Eddie és Knaksz kommentálásának, illetve Chioo és xenex elemzésének kíséretében.

A fennmaradó két mérkőzés párosításai:

  • Wonder Stag Esports – Team Plague (BO5, alsó ági döntő)
  • Orange Panther Gaming – WSE / Plague (BO5, nagydöntő)

A Final Four torna június 19-én, szombaton tovább folytatódik, mégpedig egy BO5-ös alsó ági döntővel. A tét a kiesés elkerülése, illetve az Orange Panther Gaming elleni nagydöntő kiharcolása lesz, utóbbira június 26-án, szintén szombaton kerül majd sor.

A versenyt a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Találkozunk szombaton 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva