Counter Strike

Hivatalos: torzsi a mousesports fiókcsapatánál folytatja karrierjét!


Közel három hetet vártunk a bejelentésre, de megérte: torzsi a világ egyik legnagyobb e-sport szervezetéhez került!

Május utolsó napján derült égből villámcsapásként robbant a hír a magyar CS:GO közösségben, hogy Torzsás “torzsi” Ádám búcsút int a Budapest Five csapatának, ugyanis egy magát megnevezni nem kívánó szervezet kivásárolta szerződéséből.

Bár akkor mindenki meglepődött a hirtelen jött átigazolás miatt, de azért arra számítani lehetett, hogy előbb-utóbb valaki lecsap a magyar CS:GO világ legnagyobb tehetségére. Torzsi teljesítménye már a múltban is sok csapat figyelmét felkeltette, amit a Valve által bejelentett új szabályozások csak tovább erősítettek.

Távozását követően több forrásból is azt lehetett hallani, hogy a mousesports frissen alakuló akadémiájánál folytatja, ezt pedig mostanra Patryk Stec, a Sport.pl írója, illetve Tomek Jóźwik, az ugyancsak lengyel Cybersport részéről is megerősítette. Információik szerint, a mousesports Academy felállása a következő lesz:

Hungary Torzsás “torzsi” Ádám
Poland Kamil “siuhy” Szkaradek
Poland Hubert “Szejn” Światły
Germany Jon “JDC” de Castro
Israel Dorian “xertioN” Berman
Denmark Dennis “sycrone” Nielsen (edző)

A magyar tehetség kedden azt írta Facebook-on, hogy hétvégén már érkezik a bejelentés, miközben a német JDC is többször teaselt az elmúlt időszakban. Mind ő, mind pedig a többiek passzolnak a képbe, hiszen nincsenek csapataik, legutóbb a lengyel páros intett búcsút az Izako Boars szervezetének.

Az öt megnevezett játékos közül hárman már játszottak egy ESEA Cash Cup során, még május végén:

Torzsit aligha kell bárkinek is bemutatni, de nézzük meg, hogy kik lehetnek a csapattársai! A 16 éves xertioN korábban a KPI-nél és az OL nevű mixnél is megfordult, a 21 éves JDC közel egy évig erősítette a Unicorns of Love együttesét, míg a 18 éves siuhy és a 19 éves Szejn legutóbb a fentebb már említett Izako Boars-nál játszott.

Az értesülések szerint a csapat edzője a 25 éves dán sycrone lesz, aki korábban már az Alpha, a Fragsters, a North Academy, a Sprout, a Copenhangen Flames, legutóbb pedig a Tricked csapatánál szerepelt, utóbbitól május elején távozott.

A kezdeményezés már csak azért is úttörő lenne, mert a mousesports-nak korábban soha nem volt fiókcsapata, és rögtön az első felállásban egy magyar játékost köszönthetnénk. Ráadásul nagy szervezet akadémiájának korábban csak egyszer volt nemzetközi felállása, amit nem lesz nehéz überelni!

UPDATE: Mostanra a hivatalos bejelentés is megérkezett, Torzsás “torzsi” Ádám a mousesports frissen alakuló fiókcsapatánál folytatja!

Ti mit gondoltok, torzsié lehet a következő hazai sikersztori?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva