Counter Strike

Lezárult egy korszak – Allu távozik az ENCE csapatától


A szervezet megható videóval köszönt el játékosától, aki öt évet töltött el a szervezetnél.

Az ENCE ingyenesen leigazolta Olek “hades” Miskiewiczet, az AVEZ és a Wisla Krakow korábbi játékosát – derült ki a szervezet csütörtöki bejelentéséből. A 21 éves lengyel játékos májusban beugróként érkezett Aleksi “allu” Jalli helyére, viszont a finn ezzel véglegesen kikerül az ENCE felállásból.

Allu korábban személyes okokra hivatkozva hagyta ott az aktív felállást, ám úgy néz ki, hogy mostanra végleg pontot tesz az i-re. Az, hogy mihez kezd a folytatásban, egyelőre még kérdéses, állítása szerint a lehetőségek feltérképezése továbbra is folyamatban van.

Az ENCE egy búcsúvideót is készített a 29 éves finn veterán számára, aki három különböző időszakban is erősítette a szervezet CS:GO csapatát. Legutóbb több mint három éve, 2018 márciusában tért vissza, és komoly szerepet vállalt a finn csodacsapat kiépítésében, illetve az IEM Katowice Major döntő és a BLAST Pro Series Madrid győzelem kiharcolásában.

Allu akkor került komoly kereszttűzbe a szurkolók és a csapattagok által, amikor a többiekkel ellentétben változtatni akart bizonyos dolgokon, majd több játékos, így például Aleksib kiforgatását is neki tulajdonították.

A csapat elindult a lejtőn, így egy nemzetközi felállással is megpróbálkoztak, továbbá allu kijelentette, hogy szeretne emberként is megváltozni. Azonban alig négy hónappal később otthagyta a felállást, most pedig végérvényesen távozhat a szervezettől.

A helyére az a hades érkezik, aki már beugróként is rendre lenyűgöző teljesítményt produkált, átlagosan 1.26-os ratingig jutott és komoly szerepe volt a csapat LOOT.BET Season 9-es győzelmében.

Az ENCE felállása a következőre módosul:

Finland Joonas “⁠doto⁠ Forss
Denmark Marco “⁠Snappi⁠ Pfeiffer
Israel Lotan “⁠Spinx⁠ Giladi
Poland Paweł “⁠dycha⁠ Dycha
Poland Olek “⁠hades⁠ Miskiewicz
Finland Eetu “⁠sAw⁠ Saha (edző)
Finland Aleksi “⁠allu⁠ Jalli (inaktív)

Nektek mi a véleményetek az új ötösfogatról? Na és vajon allu mibe vágja a fejszéjét?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva