League of Legends

A Team Plague nem hibázott, könnyedén nyerték a LoL Final Four alsó ági döntőjét


Pareszék 3:0-ra hozták a WSE elleni mérkőzést, így a Team Plague lesz Vizicsacsiék ellenfele a döntőben.

Hétvégén tovább folytatódott a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos LoL verseny alsó ági döntője szombaton került terítékre, a mérkőzést pedig szokás szerint a Leet Esport csatornáján követhettétek figyelemmel.

Az alsó ági döntő alakulása (zárójelben a killarány és a meccsek hossza):

  • Team Plague 1:0 WSE (23:11, 33 perc)
  • Team Plague 2:0 WSE (26:7, 30 perc)
  • Team Plague 3:0 WSE (18:15, 34 perc)

A három mérkőzés elég hasonló mederben zajlott: a Team Plague dominált és mindhárom alkalommal fél órát követően tudták bebiztosítani győzelmüket. Azért a Wonder Stag Esports sem adta könnyen magát, a harmadik meccsen sokáig jobban is játszottak, ám egy fontos teamfight elvesztésével eldőlt a sorsuk.

A LoL Final Four alsó ági döntőjét visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján, Eddie és Knaksz kommentálásának, illetve Chioo és xenex elemzésének kíséretében. Ahogy az lenni szokott, hamarosan érkezik a játéknap highlight videója is, amit az NGES csatornáján tekinthettek majd meg!

A finálé párosítása:

  • Orange Panther Gaming – Team Plague (BO5)

A Final Four torna és ezzel a Magyar Esport Bajnokság LoL versenye június 26-án, szombaton lezárul, mégpedig egy BO5-ös döntővel. Az összecsapást az Orange Panther Gaming egy pálya előnnyel kezdi, ugyanis Vizicsacsiék érkeztek felső ágról.

A versenyt a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Találkozunk szombaton 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva