Counter Strike

Borult a papírforma, a PTE PEAC nyerte a CS:GO Final Four alsó ági döntőjét


A PTE PEAC lesz a Budapest Five ellenfele a döntőben, ugyanis a Honvéd után a BEE ellen is nyerni tudtak.

Hétvégén tovább folytatódott a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos CS:GO verseny alsó ági döntője pénteken került terítékre, a mérkőzést pedig szokás szerint a Leet Esport csatornáján követhettétek figyelemmel.

Az alsó ági döntő eredményei:

  • PTE PEAC 16:3 BEE (Dust2)
  • PTE PEAC 16:13 BEE (Mirage)
  • PTE PEAC 16:13 BEE (Inferno)

Az előzetes várakozások alapján a Békéscsabai E-Sport Egyesület bizonyult a mérkőzés esélyesének, ám a PTE PEAC alaposan rácáfolt erre. Csaby és csapata pályát sem veszített, az első mapon 16:3-ra, azt követően pedig kétszer is 16:13-ra tudtak nyerni.

A CS:GO Final Four alsó ági döntőjét visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján, Benccce és insect kommentálásának, illetve KODIAK és orobeRto elemzésének kíséretében. Ahogy az lenni szokott, hamarosan érkezik a játéknap highlight videója is, amit az NGES csatornáján tekinthettek majd meg!

A finálé párosítása:

  • Budapest Five – PTE PEAC (BO5)

A Final Four torna és ezzel a Magyar Esport Bajnokság CS:GO versenye június 25-én, pénteken lezárul, mégpedig egy BO5-ös döntővel. Az összecsapást a Budapest Five egy pálya előnnyel kezdi, ugyanis coolioék érkeztek felső ágról.

A versenyt a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Találkozunk pénteken 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva