Valorant

Elképesztő izgalmak, öt pályás mérkőzés – A WiLD nyerte a VALORANT Final Four alsó ági döntőjét


A WiLD nyerte a 109 körös alsó ági döntőt, így hussaR és csapata lesz a HEET ellenfele a nagydöntőben.

Hétvégén tovább folytatódott a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos VALORANT verseny alsó ági döntője vasárnap került terítékre, a mérkőzést pedig szokás szerint a Leet Esport csatornáján követhettétek figyelemmel.

Az alsó ági döntő eredményei:

  • WiLD 13:10 iTHR (Haven)
  • iTHR 13:7 WiLD (Bind)
  • iTHR 13:8 WiLD (Ascent)
  • WiLD 13:10 iTHR (Split)
  • WiLD 13:9 iTHR (Icebox)

Ugyan a WiLD elhozta az első pályát, de az iPon Team Horizon Reapers fordítani tudott, így hussaR-éknak már nem fért bele a hiba a folytatásban. Előbb egy nagyon izgalmas Splittel kiegyenlítettek, majd egy végig kézben tartott Icebox-szal (12:4-re is vezettek) megnyerték a 109 körös összecsapást.

A VALORANT Final Four alsó ági döntőjét visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján, mach0 és insect kommentálásának, illetve TRuve és orobeRto elemzésének kíséretében. Ahogy az lenni szokott, hamarosan érkezik a játéknap highlight videója is, amit az NGES csatornáján tekinthettek majd meg!

A finálé párosítása:

  • HEET – WiLD MultiGaming (BO5)

A Final Four torna és ezzel a Magyar Esport Bajnokság VALORANT versenye június 27-én, vasárnap lezárul, mégpedig egy BO5-ös döntővel. Az összecsapást a HEET egy pálya előnnyel kezdi, ugyanis Barcode-ék érkeztek felső ágról.

A versenyt a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Találkozunk vasárnap 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva