Counter Strike

A Budapest Five hátrányból fordított, koryék 2:1-re legyőzték a Young Ninjas csapatát


Mit művelt fleav a harmadik pályán? 38 kill, 2.13 rating, mindez 27 kör alatt! Megérdemelt győzelem a Budapest Five részéről, szerdán jön a folytatás!

Budapest Five számára hétfőn útjára indult a Spring Sweet Spring #3 főversenye, ahol húsz csapat küzd meg egymással svájci rendszerben a 68 ezer dolláros összdíjazás minél nagyobb szeletéért.

Coolioék a nyitómeccsen 2:0-ra kikaptak az ausztrál többségű EXTREMUM-tól, ám kedden már meg is érkezett az első győzelem, mégpedig a ztr nevével fémjelzett, svéd Young Ninjas ellen.

A Budapest Five 16:8-ra elbukta saját választását, Ancient-öt, ám a továbbiakban következő fokozatba kapcsoltak, így előbb Overpasson, majd Mirage-on is nyerni tudtak, sorrendben 16:10-re és 16:11-re, utóbbit mar egy 1v3-mal zárta le.

A szervezők a mérkőzés legjobbjának Fodor “fleav” Leventét választották, aki 65 fragig, továbbá 1.32-es ratingig jutott, mindemellett pedig csak 43-szor halt meg. A harmadik pályát abszolút uralta fleav, ott 38-13-as K/D aránnyal, 123-as ADR-rel és 2.13-as értékeléssel zárt.

A mérkőzés statisztikái.

A Budapest Five következő ellenfele egyelőre még nem ismert, de az biztos, hogy legközelebb szerdán játszanak, mégpedig egy másik 1-1-es mérleggel rendelkező csapat ellen. Emellett érdemes lesz követni az ESEA meccseiket is, ahol a mai napon a Pompa Team-mel és a TPT-vel mérkőznek meg.

További sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva