Counter Strike

Folytatódik a Gambit dominancia! – Hobbiték nyerték a NAVI elleni CIS házirangadót


Nafany és csapata az EPIC League és az IEM Summer után, a BLAST Premier Spring Final során is nyerni tudott. Vajon meddig tart ki a Gambit lendülete?

Vasárnap rendezték az BLAST Premier Spring Final döntőjét, amit meggyőző játékkal a Gambit tudott megnyerni, 16:12 és 16:11 arányban. Ezzel idén már a harmadik nagyobb versenyt tudták behúzni, jutalmuk pedig 225 ezer dollár lett.

Gambit az esemény egészén dominált, nafany-ék egyetlen mérkőzést sem vesztettek el, sőt pályából is csak egyet buktak el. Elsőként az Evil Geniuses, majd a Complexity ellen is 2:0-ra nyertek, ezt követően 2:1-re hozták a Natus Vincere elleni felső ági döntőt, de a fináléban már 2:0-ázták s1mple-éket.

Az esemény legértékesebb játékosának (MVP) a Gambit kazah sztárjátékosát, Abay “Hobbit” Khasenovot választották, aki végig brutális statisztikákkal rukkolt elő. A 27 éves veteránnak ez már a harmadik MVP címe, hiszen az EPIC League CIS és a 2016-os DreamHack Open Zowie Winter során is őt hozták ki a verseny legjobbjának.

A Gambit – Natus Vincere finálé összesített statisztikái.

Tornagyőzelmével a Gambit tovább folytatja dominanciáját, nemcsak a CIS régióban, hanem az egész világon. A csapat április elején lett világelső és azóta se tudták letaszítani a HLTV ranglista trónjáról.

Szerintetek melyik csapat fogja megállítani a Gambit uralkodását?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva