Valorant

Irány az Angyalok Városa? – Los Angelesben rendezhetik a VALORANT Champions tornát


A hírek szerint az USA-ba teszik a világbajnokság kéthetes főversenyét, amelyen a régiók legjobbjai szerepelnek majd.

Az Upcomer lap újságírója, Tyler Erzberger szerint komoly esély van arra, hogy a Valorant Champions verseny az egyesült államokbeli Los Angeles-ben tartják majd. Már az írását megelőzően is napvilágot látott a Riot első évfordulóját ünneplő videó, ami egy promócios poszter révén teaselte a helyszínt.

A teasert először egy Reddit topicban lehetett látni.

Los Angeles kezd visszatérni a járvány előtti állapotába, ugyanis a sportversenyeket már a korábban megszokott nézőszámmal engedik megrendezni. A város NFL csapatának, a Los Angeles Rams-nek a nyitómeccsére több mint 70 ezer embert engednek be, így már most is reálisnak tűnik, hogy e-sport versenyeket tartsanak, nemhogy év végén.

Ugyanis a Valorant Champions Tour főversenyére csak november 29 és december 13 között kerül sor, így még bőven van idő agyalni a lebonyolításon és várhatóan a járványügyi állapot is tovább csillapodik addig.

A híreket hitelességét tovább erősíti a tény, hogy a Riot Games főhadiszállása is Los Angeles-ben van, ami egyébként is egy hatalmas gamer város. Amennyiben a pletykák beigazolódnak, úgy az Angyalok Városa lenne a harmadik Valorant LAN helyszíne, a májusi Masters Reykjavik és a szeptemberi Masters Berlin után.

Ti mit gondoltok, jó választás lenne Los Angeles?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva