Counter Strike

A Budapest Five revansot vett a múltkori vereségért, 2:0-ra nyertek a Galaxy Racer ellen


Coolioék győzelmi szériája tovább folytatódik, egy meccsre kerültek a rájátszástól.

Budapest Five számára hétfőn útjára indult a Spring Sweet Spring #3 főversenye, ahol húsz csapat küzd meg egymással svájci rendszerben a 68 ezer dolláros összdíjazás minél nagyobb szeletéért.

Coolioék a nyitómeccsen 2:0-ra kikaptak az ausztrál többségű EXTREMUM-tól, majd kedden nyerni tudtak a svéd Young Ninjas ellen. Ezt szerdán egy újabb győzelem követte, mégpedig egy újabb svéd együttes, a Galaxy Racer ellen.

A Budapest Five az első pályát, Vertigót 16:12-re hozta, majd a saját választásán, Mirage-on még könnyebben, 16:9-re nyert. A két csapat június 14-én már összetalálkozott a verseny Regionals részén, akkor a svédek győztek 2:0-ra, így most sikerült rajtuk revansot venni.

A szervezők a mérkőzés legjobbjának Fercsák “coolio” Andrást választották, aki irányítóként 50 fragig, emellett 1.45-es ratingig jutott, ráadásul csak 30-szor halt meg. De rajta kívül a többiek is komoly számokat produkáltak, mindenki alaposan kivette a részét a győzelemből.

A mérkőzés statisztikái.

A Budapest Five következő ellenfele egyelőre még nem ismert, de annyi biztos, hogy legközelebb csütörtökön játszanak, mégpedig egy másik 2-1-es mérleggel rendelkező csapat ellen.

További sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva