Valorant

A Natus Vincere is beszáll a buliba – A CIS óriás VALORANT csapatot indít


A szervezetnek tíz játékban van csapata, miért pont a VALORANT hiányozna? Több mint egy év kellett hozzá, de a Riot lövöldéjébe is bekapcsolódnak.

A világ egyik legismertebb e-sport szervezete, a Natus Vincere is hivatalosan belépett a VALORANT világába, miután leigazolták az első csapattagot, Kirill “Cloud” Nekhozhint. Az orosz játékos korábban a CrowCrowd és a honk együttesét erősítette, most pedig a CIS óriáshoz került.

Cloud legkomolyabb eredménye egy második hely a Stage 2 Challengers 1 során, amit további Challengers tornán való részvételek követtek, akkor már kevesebb sikerrel. Április végén csatlakozott a HONK-hoz, amely június elején oszlott fel.

“Megtisztelő, hogy csatlakozhatok a NAVI-hoz és elképesztően boldog vagyok, hogy egy ilyen eséllyel élhetek. A továbbiakban még az eddiginél is keményebben fogok dolgozni. Tudom, hogy rengetegen szurkolnak a szervezet különböző csapatainak, ezért én is szeretnék visszaadni nekik valamit.” – nyilatkozta Cloud.

Íme Cloud, aki a bejelentő videóban már szólt néhány szót a NAVI követőinek.

“Azért kaptam ezt a lehetőséget, hogy bebizonyítsam, okkal vagyok kompetitív VALORANT játékos. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ezt igazoljam.” – zárta sorait a Natus Vincere első szerződtetett játékosa.

A NAVI részéről Aleksey “xaoc” Kucherov azt írta közleményében, hogy a szervezet mindenképp szeretne bekapcsolódni a Champions Tour küzdelmeibe, ám egyelőre még csak próbaidőn figyelgetik a további lehetséges játékosokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva