Valorant

Eddig tartott ANS karrierje a Valorant világában, visszatér az Overwatch-hoz


Nem ő az első, hiszen a napokban daps is otthagyta a Valorantot, hogy visszatérjen a CS:GO-hoz. Szerintetek tovább folytatódik ez a tendencia?

Seonchang “ANS” Lee az egyik legjobb Overwatch-os játékosnak számított, ám idén januárban, alig 21 évesen mégis úgy döntött, hogy felhagy vele és VALORANT-ra vált. Számításai nem igazán jöttek be, így a napokban be is jelentették visszatérését az Overwatch-hoz.

A dél-koreai ANS alig két és fél esztendős Overwatch karrierje során közel 300 ezer dollárt nyert össze versenyeken, a San Francisco Shock égisze alatt a 2020-as évben számos rangos eseményt megnyert, köztük a játék legfontosabb tornáját, az Overwatch League-et.

Többek között ezért is volt érthetetlen, hogy mindössze három hónappal később a váltás mellett határozta el magát, ami – mint később kiderült – nem is számított egy jó döntésnek. Nagyjából két hónapja Valorant-ozott, amikor leigazolta a T1, ahol nem sokkal később a fiókcsapathoz került.

ANS, a San Francisco Shock színeiben.

Már a T1 első számú felállása sem tartozik a legjobb észak-amerikai csapatok közé, ám még onnan is ,,száműzték” az akadémiára, ami már eleve nem sok jót jósolt a továbbiakra nézve. Nem is kellett sokat várnunk, hogy meghozza a döntést: visszatér az Overwatch világába a San Francisco Shock-hoz, ahol – Striker visszavonulása miatt – egyébként is nagy szükség van rá.

Nem ő az első játékos, aki a Valorant-ra váltást követően visszatér eredeti játékához, hiszen a napokban hasonlóan tett Damian “daps” Steele, aki az NRG Valorant csapatát hagyta ott, hogy az Evil Geniuses CS:GO csapatának edzője legyen.

Szerintetek tovább folytatódik ez a tendencia?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva