Counter Strike

Könnyű győzelem a fináléban! – A Budapest Five nyerte a Magyar Esport Bajnokság CS:GO versenyét


A PTE PEAC óriási bravúrral jutott el a döntőig, ám coolioék ellen már nem volt esélyük, így a Budapest Five lett a MEB CS:GO versenyének győztese.

Hétvégén lezárult a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos CS:GO verseny nagydöntője pénteken került terítékre, a mérkőzést pedig szokás szerint a Leet Esport csatornáján követhettétek figyelemmel.

A finálé eredményei:

  • Budapest Five 1:0 PTE PEAC (felső ági map előny)
  • Budapest Five 16:6 PTE PEAC (Vertigo)
  • Budapest Five 16:8 PTE PEAC (Dust2)

Az előzetes várakozásoknak megfelelően, a Budapest Five győzött a döntőben, miután mindkét pályán könnyedén nyertek a PTE PEAC ellen. Csabiék részéről már az is óriási teljesítmények számított, hogy eljutottak a fináléig, ám ott végül beigazolódott a papírforma.

A CS:GO Final Four döntőjét visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján, Doki és insect kommentálásának, illetve KODIAK és orobeRto elemzésének kíséretében.

A verseny végeredménye:

  1. Budapest Five – 2.000.000 Ft
  2. PTE PEAC – 1.500.000 Ft
  3. Békéscsabai E-Sport Egyesület – 1.000.000 Ft
  4. Lenovo Legion Honvéd – 500.000 Ft

A Final Four torna és ezzel a Magyar Esport Bajnokság CS:GO versenye véget ért, de ne csüggedjetek, hamarosan jön a folytatás! Addig pedig a Leet Esport csatornáján továbbra is követhetitek a legizgalmasabb versenyeket, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva