Valorant

Nem történt trónfosztás! – A HEET nyerte a Magyar Esport Kupa VALORANT versenyét


Ugyan a WiLD egy pályát elhozott, de megállítani nem tudták a HEET itthoni dominanciáját, így Barcode és csapata 3:1-re megnyerte a finálét.

Hétvégén lezárult a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos VALORANT verseny nagydöntője vasárnap került terítékre, a mérkőzést pedig szokás szerint a Leet Esport csatornáján követhettétek figyelemmel.

A finálé eredményei:

  • HEET 1:0 WiLD (felső ági map előny)
  • WiLD 1:1 HEET (13:8 – Split)
  • HEET 2:1 WiLD (13:1 – Icebox)
  • HEET 3:1 WiLD (13:7 – Haven)

A WiLD MultiGaming behúzta az első pályát, ezzel gyorsan ledolgozták a map hátrányukat, de sokáig nem örülhettek a sikernek. A HEET következő fokozatba kapcsolt és rövidre zárta a döntőt: Icebox során mindössze egy kört engedtek ellenfelüknek, de az utolsó pályát is könnyedén tudták megnyerni.

A VALORANT Final Four döntőjét visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján, mach0 és insect kommentálásának, illetve TRuve és orobeRto elemzésének kíséretében.

A verseny végeredménye:

  1. HEET – 2.000.000 Ft
  2. WiLD MultiGaming – 1.500.000 Ft
  3. iPon Team Horizon Reapers – 1.000.000 Ft
  4. Budapest Five – 500.000 Ft

A Final Four torna és ezzel a Magyar Esport Bajnokság VALORANT versenye véget ért, de ne csüggedjetek, hamarosan jön a folytatás! Addig pedig a Leet Esport csatornáján továbbra is követhetitek a legizgalmasabb versenyeket, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva