Counter Strike

Visszavonul NBK, minden idők egyik legsikeresebb CS:GO játékosa


A kétszeres Major-győztes francia új vizekre evez, sokakhoz hasonlóan VALORANT-tal folytatja karrierjét.

Új fejezet nyílik Nathan “NBK” Schmitt életében, aki úgy döntött, hogy végleg felhagy a CS:GO-val és a Riot Games lövöldéjével folytatja pályafutását. Mindezt egy Twitterre feltöltött videóban jelentette be, ami mellé annyit fűzött kommentként, hogy “egy új kezdet”.

A 27 éves francia játékos a CS:GO világában két Major-győzelemig jutott: elsőként a 2014-es DreamHack Winteren, másodszor pedig a 2015-ös DreamHack Open Cluj-Napoca során ülhetett fel a trónra. Ezek mellett húsz további LAN eseményt nyert meg aktuális csapataival, mindent egybevetve pedig 834 ezer dollárt nyert versenyeken.

NBK karrierje még a Counter-Strike: Source-szal kezdődött, ahol két és fél évet eltöltött a VeryGames csapatánál is. A szervezet égisze alatt váltott 2012 augusztusában CS:GO-ra, ahol a VeryGames mellett, többek között a Titan, az LDLC, az EnVyUs, a G2 Esports, a Vitality és az OG csapatát is képviselte.

,,Mindent elértem, amit lehetett, kezdve a helyi LAN-októl egészen a Major versenyekig. Végigjártam a ranglétrát és ülhetettem a világ tetején is. Keresztülmentem sok-sok csalódáson, de átélhettem a legnagyobb versenyek megnyerését is. A CS-nek szenteltem az életemet és nagyon sokat visszakaptam tőle. Az emlékek megmaradnak, de most itt az ideje a váltásnak.” – írta NBK közleményében.

További sok sikert kívánunk neki!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva