Counter Strike

Bombameglepetés: a mouz NXT simán megnyerte az Entropiq elleni mérkőzését


Torzsiék lazán elverték a verseny legerősebb csapatát, a világranglistán tizenhatodik Entropiq-ot.

Korábban már írtunk arról, hogy a mouz NXT micsoda kezdést tudhatott magáénak, hiszen először megnyerték a világranglistán 46. helyezett GamerLegion elleni nyitómeccsüket, majd BO3-ban 2:0-ra győztek a 60. helyen rangsorolt Spirit Academy ellen.

Torzsiék ezzel továbbjutottak a 100 ezer dolláros Pinnacle Cup második szakaszába, ahol még erősebb csapatokkal kerülnek megmérettetésre, mégpedig BO3-as svájci rendszerben. Rögtön az első találkozót a verseny legerősebb együttese ellen játszották és óriási meglepetésre 2:0-ra nyerni tudtak.

A győztes csapat részéről mindenki remek számokat produkált, végül a legjobb értékeléssel torzsi és JDC zárt, akik egyaránt 1.37-es ratingig jutottak. A magyar játékos 44 fraget és alig 25 halált könyvelhetett el, emellett 93-as ADR-t és hét entry killt szerzett, de még egy ninja defuse is beficcent.

A mérkőzés statisztikái.

A mouz NXT az első pályát (Dust2) 16:6-ra, míg a másodikat (Ancient) 16:9-re nyerte meg, ezzel 1-0-ra módosította mérlegét. Legközelebb hétfőn játszanak, egy szintén 1-0-ával álló csapattal. Három győzelem esetén továbbjutnának a rájátszásba, míg három vereség a verseny végét jelentené számukra.

Ha pedig szívesen követnéd magyar nyelvű kommentárral az Entropiq-ot és a többi CIS régiós csapatot, így például a Gambitet vagy a NAVI-t, akkor irány a Leet Esport csatornája, hiszen egész héten közvetítjük a StarLadder CIS RMR versenyét.

Szerintetek meddig tart ki a mouz NXT lendülete?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva