Counter Strike

Óriási izgalmak, öt pályás finálé – A NAVI nyerte a StarLadder CIS RMR versenyét


S1mple és csapata 0:2-ről 3:2-re fordított a döntőben, ezzel letaszították a Gambitet a trónról.

Vasárnap rendezték a StarLadder CIS RMR döntőjét, amit makulátlan csapatjátékkal, egy fordítást követően, a Natus Vincere tudott megnyerni, 3:2 arányban. Jutalmuk 40 ezer dollár és 2000 RMR pont lett, ezzel a CIS régiós Major-rangsorolásban a vezetést is átvették.

Az eseményen a Gambit kétszer is legyőzte a Natus Vincere csapatát, előbb a csoportkörben, majd a felső ági döntőben, ám a nagydöntőben végül alulmaradtak nafany-ék. Mindezt tetőzi, hogy a NAVI két pályás hátrányból fordított, hiszen az alsó ág miatt eleve hendikeppel indultak, ráadásul az első lejátszott pályán, Ancient-ön is alulmaradtak.

Ezt követően a Boombl4 által vezetett Natus Vincere mindhárom mapot megnyerte, sorrendben Dust2-őn, Mirage-on és Infernón is felülkerekedtek. A Gambitnek komoly esélye csak az utolsó pályán volt, ám Infernón is csak egyszer vezettek (9:8-nál), ezt leszámítva végig s1mple-ék domináltak.

A Gambit – Natus Vincere finálé összesített statisztikái.

Az esemény legértékesebb játékosának (MVP) a Natus Vincere ukrán sztárjátékosát, Aleksandr “s1mple” Kostylievet választották, aki végig őrületes statisztikákat produkált. A 23 éves riflernek ez már a tizennegyedik MVP címe, legutóbb a tavaszi DreamHack Masters Spring során díjazták.

Tornagyőzelmével a Natus Vincere igencsak izgalmassá tette a CIS régiós RMR versenyt, ahol át is vették a vezetést a Spirit-től. Jelenleg a Natus Vincere 3680 pontnál, a Spirit 3530 pontnál, míg a Gambit 3475 pontnál jár, de a Legends szakaszra csak a két legjobb csapat kap direkt meghívást.

Ti követtétek a versenyt a Leet Esport csatornáján?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva