Counter Strike

Teljesen kicserélődhet az Astralis, zonic már a távozását fontolgatja


Az év végén négy játékos és az edző szerződése is lejár, így többen akár ingyen is távozhatnak a dán szervezettől.

Szebb napokat is látott már az Astralis, amely április végén device személyében elvesztette sztárjátékosát, azóta pedig elég vegyesen szerepeltek a versenyeken, gla1ve és csapata a világranglistán már egészen a nyolcadik helyig visszacsúszott.

Természetesen az Astralis-éra utáni első problémák már korábban jelentkeztek, így például gla1ve és Xyp9x kényszerszünetével (amit a sok stressz és a kiégés váltott ki), az es3tag és Bubzkji körüli hajcihővel, továbbá a CS:GO csapat és a szervezet közötti konfliktusokkal.

Amennyiben az organizáció nem jut dűlőre a jelenlegi tagokkal, akkor gondolkodhatnak a pótláson, ugyanis Bubzkji az egyetlen, akinek még egy év visszavan a szerződéséből, a többieknek december 31-én lejár, így január 1-től ingyenes igazolhatóvá válnának.

A HLTV információi szerint, a csapat edzője, Danny “zonic” Sørensen máshol tervezi a jövőjét és nem kizárt, hogy a játékosok közül többen is hasonlóan gondolkodnak. Több, egymástól eltérő forrás szerint, az Astralis 2022-re már egy teljesen új felállást tervez és Nicolai “HUNDEN” Petersen személyében már az edzőt is kiszemelték maguknak.

Ti láttok ebben rációt? Szerintetek fél éven belül teljesen széteshet az Astralis?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva