Counter Strike

Erről nem érdemes lemaradni! – Elindult hazánk legújabb egyéni CS:GO versenye


Lépj be te is az NGES által működtett FACEIT Hub-ba, amelyhez már közel 700-an csatlakoztak!

Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség ismét valami újjal rukkolt elő, hiszen a többek között a Magyar Esport Bajnokságért, a Stay & Play Gamer Cup-ért, illetve a Magyar Esport Táborért felelős NGES elindította hazánk legújabb egyéni CS:GO versenyét.

A FACEIT-en zajló CS:GO Hub-ba gyakorlatilag bárki szabadon jelentkezhet, mindössze az alábbi két feltételnek kell teljesülnie:

  • magyar nemzetiség
  • legalább 2-es FACEIT szint

A Hub-ban – ahol akár torzsival is összefuthatsz – Flat pontrendszerben lehet pontokat gyűjteni, egy győzelemért három pont jár, míg minden vereségért három pont kerül levonásra. Ha te is szeretnél csatlakozni, akkor azt IDE kattintva tudod megtenni!

Az egyéni bajnoksághoz kapcsolódó szabályzatot ezen a linken tudjátok elérni. Emellett érdemes megjegyezni, hogy az NGES admin felügyeletet és a felmerülő kérdésekre szinte azonnali válaszadást biztosít a nap 24 órájában, a hét minden napján.

További információkért kövessétek a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, illetve csatlakozzatok az NGES Discord szerverére!

A versengéshez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva