Counter Strike

Versengés, új célok, vérfrissítés – Íme, hogy NBK miért döntött a váltás mellett


A francia játékos készített egy videót, amelyben összeszedte a legfőbb okokat, amely a CS:GO-ról VALORANT-ra váltáshoz vezetett.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a CS:GO-ban két Major-győzelemig és összesen 834 ezer dollárnyi versenynyereményig jutó Nathan “NBK” Schmitt a visszavonulás mellett döntött és VALORANT-ban folytatja pályafutását.

,,Mindent elértem, amit lehetett, kezdve a helyi LAN-októl egészen a Major versenyekig. Végigjártam a ranglétrát és ülhetettem a világ tetején is. Keresztülmentem sok-sok csalódáson, de átélhettem a legnagyobb versenyek megnyerését is. A CS-nek szenteltem az életemet és nagyon sokat visszakaptam tőle. Az emlékek megmaradnak, de most itt az ideje a váltásnak.” – írta akkor NBK közleményében.

A 27 éves francia játékos most egy videót is készített, amelyben összegyűjtött tíz okot, amiért úgy döntött, hogy búcsút int a CS:GO-nak és a Riot Games lövöldéjével folytatja. Fejtegette többek között a kiégést, a motiválatlanságot és azt, hogy már nagyon hiányoztak neki az új kihívások.

Emellett kitért arra, hogy – ennyi Counter-Strike-ban eltöltött esztendő után – egyébként is szüksége volt már a vérfrissítésre, amit most a VALORANT, mint egy hatalmas potenciállal rendelkező e-sport játék, meg is adhat neki. Továbbra is versenyezni szeretne, a sikeréhség nem múlt el, de mindezt most már egy másik játékban szeretné folytatni.

Sok sikert kívánunk a VALORANT világában!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva