Counter Strike

,,Itt az idő, hogy visszatérjek dolgozni” – Ennyit a pihenésről, allu ismét csapatozna


Allu nem sokáig tétlenkedett, kéthónapos kihagyást követően máris új csapatot keres.

Néhány héttel ezelőtt írtunk arról, hogy Aleksi “allu” Jalli távozik az ENCE-től, ezzel pedig lezárult egy fejezet, mind a játékos, mind pedig a szervezet életében. A finn veterán helyére Olek “hades” Miskiewicz érkezett, aki ez idáig remek teljesítményt nyújt új csapatában.

Allu májusban személyes okokra hivatkozva ment el pihenőre, ekkor érkezett hades, aki először csak beugróként, majd júniustól már fix ötödikként pótolta a finn játékost. Azonban úgy tűnik, hogy a 29 éves veterán ismét ereje teljében van, legalábbis a tegnapi Twitter-bejegyzése erről tanúskodik.

,,Nagyon jó volt egy kicsit pihenni, de itt az ideje, hogy visszatérjek dolgozni. Ha bárkinek szüksége van egy tapasztalt és motivált játékosra, akkor ne hezitáljon, keressen meg!” – írta posztjában allu.

A rutinos finn játékost még mindig szerződés köti az ENCE-hez, ám arra minimális az esély, hogy ennél az organizációnál maradjon. Ez egyébként azt jelentené, hogy allu a szervezetnél töltött harmadik korszakát is lezárná, hiszen előbb 2013 és 2014 között, majd 2016-ban, végül pedig 2018 és 2021 között is az ENCE égisze alatt játszott.

Az új csapat megtalálásához sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva