Counter Strike

Folytatódik a CIS dominancia! – A Natus Vincere lett az IEM Cologne győztese


Back-to-back győzelem s1mple-ék részéről, hiszen a StarLadder RMR-t követően, ismét felülkerekedtek mindenkin.

Vasárnap rendezték az IEM Cologne döntőjét, amit szinte tökéletes játékkal, pályát sem veszítve, a Natus Vincere tudott behúzni, mégpedig a G2 Esports ellen. Jutalmuk 400 ezer dollár lett, továbbá egy versenyre kerültek az Intel Grand Slam harmadik szezonjának megnyerésétől.

Tavaly márciusban rendezték a járvány előtti utolsó LAN döntőt CS:GO-ban, amit Katowicében a Natus Vincere nyert meg 3:0-ra G2 Esports ellen. A sors iróniája, hogy az első, LAN-ra visszatérő versenyt is ez a két csapat játszotta, ráadásul a végeredményt is egy az egyben lemásolták.

A Boombl4 által vezetett Natus Vincere előbb Dust2-őn (16:11), majd Mirage-on (16:14), végül pedig Nuke-on (16:13) is diadalmaskodni tudott, így összességében 3:0-val könyvelhették el a NiKo-ék elleni finálét.

A G2 Esports – Natus Vincere finálé összesített statisztikái.

Az esemény legértékesebb játékosának (MVP) a Natus Vincere ukrán sztárjátékosát, Aleksandr “s1mple” Kostylievet választották, aki szokás szerint őrületes statisztikákat produkált. A 23 éves riflernek ez már a tizenötödik MVP címe, a nemrégiben rendezett StarLadder CIS RMR során is őt díjazták.

Bár a NAVI mindhárom csoportmérkőzésén, így a Vitality, a Renegades és az Astralis ellen is pályát veszített (kétszer fordítaniuk is kellett), végül a döntőben egy mapot sem engedtek a G2-nak. Tornagyőzelmével a NAVI egy versenyre került az Intel Grand Slam S3 elhódításától.

Ti követtétek a versenyt? Írjátok meg kommentben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva