Gaming

Twitch IRL – Itt nézzük a csajokat élőben


Mostanában egyre népszerűbb az IRL tartalom a twitchen, na de miért is van ez? Naná, hogy nők vannak a dologban, ugyanis tele van csajokkal az egész.

Mi is az az IRL? In Real Life, azaz olyan tartalom, ami az életben történik és nincs feltétlenül számítógéphez kötve. Persze a csajokon túl itt mennek a valóságshow-k, a beszélgetések a nézőkkel illetve a vlogokat is itt szokták lenyomni, ugyanis egyből reagálhatnak a történetekre a nézők és épp ettől olyan izgalmas az egész.

Na de itt van amiről beszéltem, nyári szünet, bulizás és a 21. században mindez élőben persze.

Alinity amúgy sem szégyenli mutogatni magát. Véletlenül leönti magát vízzel, pont a fenekén? – Aha persze, de akkor már meg is mutatja mindez hogy néz ki.

A valóságshow ideje a tv-n lejárt, ugyanis itt vannak a jobbnál jobb műsorok, amik élőben mennek, vágatlanul. Olcsó és valóságos tartalom, mert nem csak az lehet izgalmas, ha több teljesen más típusú embert zárnak be egy helyre, gondolok itt a VV-re.

Mondjuk, hogy hogy lehet paintballozni liveolás közben arra azt hiszem itt a válsz:

Ezt csak úgy itt hagyom, ilyenből van bőven:

A prankek is sokkal életszerűbbek ha élőben megy az egész. Mondjuk nem lennék szegény TheJan11 anyukája helyében.

Továbbá itt van MaryJLeeee, aki konkrétan az egész twitch-es pályafutását az IRL-nek köszönheti. Rájött arra, hogy elég jól kinézni és egyből lesz néző is. Ehhez csupán internetre van szüksége és néha pár – szintén csinos- barátnőre, akik feldobják a hangulatot, na persze nem minden ilyen egyszerű és néha “besegít” a szél is 😀

– Hé missypwns, te amúgy mihez értesz?

“Nem tudok énekelni, nem játszom hangszeren, nem tudok rajzolni .. de fel tudok venni olyan felsőt amiben jól mutatok, de ennyiben ki is merül a kreativitásom”

Nyilván akkor ez a lány senkit sem érdekel, de akkor miért is van több mint 170 000 feliratkozója? Tippelhettek.

Úgy tűnik ez lesz a következő hype az ingyen élés világában, a csöcskontent a szemünk láttára emelkedik új szintre. Hogy ennek örülünk, vagy sem, azt már mindenki maga döntse el …

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva