Counter Strike

Kezdődik a Major láz, jönnek az ingyen ládák – Így szerezhetsz dropot!


Jól jönne egy 30$-os Cobblestone láda? Vagy esetleg ki is nyitnád a Dragon Lore reményében? Mutatjuk, hogy dobhat a játék, kövesd tanácsainkat!

Idén is bőven szórja majd a Majoron a Valve a ládákat, jobb felkészülni rá idén is, nehogy lemaradjunk róla. Ha több accounttal szeretnéd nézni, az is megoldható, olyankor viszont több twitch fiókot kell létrehoznod és más böngészőből vagy inkognitó módból nézheted több fiókkal is a meccseket. Nézheted a játékból is, úgy is eshet láda, ám jóval egyszerűbb összekötni a twitch fiókoddal és böngészőből nézni a közvetítést. Mutatjuk hogy kell!

1. Regisztrálj twitch-re, vagy jelentkezz be a fiókodba!

2. Ha ezzel megvagyunk, menjünk a beállításokhoz.

3. Itt a kapcsolatokon belül keressük meg a Steam-et.

Ha ott van a zöld pipa, akkor már csatlakoztattad és nincs semmi dolgod, ne kattints rá feleslegesen, mert akkor kötheted össze újra.

4. Ha szürke pipa van ott csak, akkor kattints rá, elő is fog jönni, hogy csatlakoztatás.

5. Ezek után előugrik a Steam bejelentkezőfelülete, amit kitöltesz és utána menj a Sign In/Bejelentkezés gombra, ami után előjön a mobilos bejelentkeztető, ha össze van kötve a fiókod a mobiloddal.

6. Ha ezekkel megvagy, akkor ránézel a twitch-en  a kapcsolatokra, ha mindent jól csináltál egyből ott lesz a zöld pipa.

7. Most már hátra dőlhetünk és nézhetjük a meccseket.

Magyar közvetítés itt lesz

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva