League of Legends

7.13 Mid – Légy agresszív és kontrolláld a mérkőzést!


Autofilleltek, vagy csak meg akarod mászni a liga létrát és magad mögött hagyni azt a mocsarat, amiben hetek, vagy hónapok óta gázolsz? Segítünk!

A feederek és stratégák egyik legkedveltebb ösvényén sem történtek óriási változások. Mivel sok tank karakter kezd visszacsorogni a metába (7.14-ben fog robbanni ez a bomba valószínűleg), így a magas százalékos sebzéssel rendelkező, közel biztonságos hősök a divatosak. Malzahar stabil farmjával, ösvény játékával és az ellenfélnek agyvérzést okozó passzív képességével, jelenleg a legjobb varázsló, akit elvihetsz magaddal. Arról nem is beszélve, hogy az ultija végre sebzést is oszt, ráadásul gusztustalan mennyiséget, mialatt egy helyben tartja az ellenfelet körülbelül egy évtizedig. Egy-két tárgy és már csak ezzel az egy képességgel el tudsz lehetetleníteni bárkit az opponens csapatból.

Ziggs és megnyerő mosolya (Forrás: lol-cosplay.com)

Ziggs, az őrül szőrmók is működőképes választás, erős szinte bármelyik stádiumában a játéknak, komoly toronyrombolással rendelkezik, a sebzése az egekben, valamint az ultija képes középről akár a felsőösvényen, vagy az alsón is killeket hozni. Egyetlen dolog van, ami nem teszi a legjobbá a területén, hogy minden egyes képessége lényegében skillshot. Ha szorult helyzetben úgy kapálózol, mint egy epilepsziás tehén, sajnos nem biztos, hogy neked találták ki a piromániás yordle-t.

Ezekre az esetekre ott van Syndra, vagy pedig Orianna, akik ugyancsak rendelkeznek skillshotokkal, de sokkal biztonságosabbak, erős tömegkontrollal és pick lehetőségekkel szolgálnak.

 

Nyitókép: gameinfo.na.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva