Counter Strike

Tükörsimán nyert az SK Gaming, ők az ESL One: Köln 2017 bajnokai


Hiába volt BO5, csupán 3 meccs kellett a Cloud9 megveréséhez az SK-nak, ám mégsem volt olyan könnyű dolguk, mint hangzik. Na jó, de, az volt.

Cobblestone-on nem volt oka izgulni a brazil csapatnak, 16-9-re kényelmesen elhozták a pályát, ami illő is volt, hiszen az ő választott pályájukról beszélünk.

Ha összejött volna a jó kezdés a C9-nak, most lehet szorosabb meccsről beszélnénk, de jött coldzera és ledominálta az egész meccset. A C9-nak egyszerűen nem sikerült megállítania őt, ez az eredményeken is megmutatkozik.

Forrás: HLTV

Ezek után Train következett, amit már a Cloud9 választott, ennek ellenére nem sikerült felülmúlniuk az SK-t akár hogy próbálkoztak. Autimatic-nak volt jó pár szép megmozdulása, a gond csupán az volt, hogy az ellenfélnél felébredt még fer és FalleN is coldzera mellé.

Forrás: HLTV

Ezen a videón is jól látszik, hogy ameddig Stewie2k elhibázza szinte mindegyik lövését, addig FalleN kb egyet sem, ez pedig valljuk be, ezen a szinten elég sokat számít. Konkrétan a bejutást sikerült megállítania FalleN váratlan előrenyomulásának, ez  pedig egy egész körbe került a Cloud9-nak.

Ezek után ismét az SK pályája következett, ami nem más mint az Inferno. Itt viszont már nem remekeltek annyira, mint az előző két mapon, de a győzelmet itt is sikerült behúzniuk. Necces lett ugyan, hiszen 16-14 a vége, mintha egy kicsit elfáradtak volna az brazilok.

Érdekes, hogy a szép jelenetek itt leginkább az amerikaiak nevéhez köthetőek, mégsem sikerült lehozniuk. Szó szerint belehaltak a szépségbe.

Forrás: HLTV

Na nem mintha ez nem lenne szép eredmény, elnézve hogy egy jó ideje nem hoztak el hasonló helyezést és így is 40 000 $ ütötte a markukat, míg a győztes SK 100 000 $-ral lett gazdagabb.

Az SK tehát immár ezt a győzelmet is magáénak tudhatja, a Major pedig csak most jön, de ezek után ott is ők a legesélyesebbek a győzelemre. A Cloud9 esetén pedig a második hely is nagyon szép eredménynek számít, hiszen olyan csapatokat utasítottak maguk mögé, mint a NaVi, FaZe, fnatic,G2 és a North. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan fognak teljesíteni a PGL-en, az biztos, a Bo1-ekkel az utóbbi időben jó barátságot kötöttek, és a Bo3 is egyre szebben szól shroud-éknál.

Borítókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva